Buitenlandse Rijbewijzen App

Menu

Landen:

Terug

Buitenlandse Rijbewijzen App

Menu

Rijbewijzen:

Buitenlandse Rijbewijzen App

Landen

Soort kenmerken:

Terug

Buitenlandse Rijbewijzen App

Menu

  :

  Afbeelding van het rijbewijs
  Terug

  Buitenlandse Rijbewijzen App

  Menu

   Afbeelding van het rijbewijs
   Afbeelding van de instructie
   Zie positie op rijbewijs
   Terug

   Buitenlandse Rijbewijzen App

   Menu


   Disclamer/info
   In deze app staan echtheids- en indelingskenmerken van de meest voorkomende rijbewijzen. Een coproductie van het RDW, de documentendeskundigen Vreemdelingenpolitie Midden-Nederland en de Politieacademie.
    
   Echtheidskenmerken
   De in deze app getoonde echtheidskenmerken zijn zgn. 1e lijns kenmerken en kunnen worden gecontroleerd zonder hulpmiddelen. De terminologie van de kernmerken in deze app is afgestemd op een brede doelgroep.
    
   Tips
   Bijzonderheden aan het rijbewijs worden weergegeven in het rood. Bv. wanneer een rijbewijs aan de hand van de geldigheidsdatum niet meer geldig kan zijn
    
   Helpdesk
   Heeft u twijfels over de echtheid van het aangeboden rijbewijs dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Expertise Centrum Rijbewijzen van het RDW:

   Expertise Centrum Rijbewijzen
   0900-235 97 39
   rijbewijsfraude@rdw.nl

   Bij het aantreffen van een vals of vervalst rijbewijs, neem je direct contact op met een documentendeskundige uit jouw regio.

   Terug

   Buitenlandse Rijbewijzen App

   Menu

   Disclaimer
   De Politieacademie besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete productinformatie. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze productinformatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarbij kan de Politieacademie niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie in dit product.

   Links naar externe sites
   Het is mogelijk dat via de productinformatie van de Politieacademie toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Deze links zijn als service voor de gebruiker opgenomen. De Politieacademie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of websites. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.

   Contact
   De productinformatie van de Politieacademie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd. Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, laat het weten via de ‘feedback’ knop bij het betreffende product. Indien deze mogelijkheid niet wordt geboden, stuurt u een mail naar communicatie@politieacademie.nl.

   Terug

   Buitenlandse Rijbewijzen App

   Menu

   U kunt hier feedback geven op deze app. Mocht u een reactie willen ontvangen vul dan ook uw emailadres in.

   Bedankt voor het meedenken!

   Verstuur feedback
   Terug

   Internationaal Rijbewijs

   Menu

   Dit is een naderhand in te vullen tekst via de beheeromgeving.